2h+kt+s+lasitettu parveke (3krs.) Kempeleenkuja 6 A 18, 90400 Oulu, 168 900 €

Tähän kohteeseen 1000 euron lahjakortti Vepsäläiselle jos teet kaupat lokakuun loppuun mennesssä !
Uutta Limingantulliin aivan Heinäpään kupeeseen 3 krs.huoneisto omaan tai sijoituskäyttöön!
Lasitetulta parvekeelta puistomaiset näkymät ilta-aurinkon puolelle!
MAKSAT VAIN 5000 euroa kaupanteossa ja loput kauppahinnasta huhtikuussa 2023.!
Oma sauna ja lasitettu parveke ja skandinaaviset kalusteet luovat uudesta asunnostasi tyylikkään.

Puistomaiselle tontille rakennetaan 54 upeaa kotia 8 kerrokseen. Alueelta löytyy läheltä kaikki mitä sujuvalta kaupunkielämältä voi odottaa. Kaikki on lähellä, palveluista erilaisiin liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksiin.

Läheisten puistojen ansiosta luonnosta pääsee nauttimaan jopa lähellä kaupungin keskustaa. Piirron vierestä löytyy kattava valikoima liikuntamahdollisuuksia, ihan naapurissa on tien toisella puolella Liikuntakeskus Hukka ja kotipihasta on helppo lähteä lenkille tai pyöräilemään. Valjaspuistosta kaupungin ydinkeskustaan on vain reilu kilometrin matka.Lähin bussipysäkki sijaitsee kadun toisella puolella.

Oulun Piirron asunnoissa kaupunkielämä pääsee kukoistukseensa. Huolellisesti suunnitelluissa asunnoissa asuminen on helppoa ja huoletonta käytännöllisen pohjaratkaisun ansiosta. Myös viihtyisyyteen on panostettu, sillä sisustusmateriaalit ja kalusteet ovat laadukkaita ja reilun kokoiselta, lasitetulta parvekkeelta on mukavaa ihailla kaupungin maisemia. Ympäristöystävällistä asumista upouudessa kerrostalokodissa! Asuinhuoneistoissa on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä. Piirtoon tulee katolle aurinkosähköpaneeleita, joiden tuottama energia käytetään kiinteistön sähkönkulutukseen. Piirron autopaikat sijaitsevat korttelin yhteisessä autohallissa ja ne myydään erillisinä osakkeina. Kaikki autopaikat varustetaan sähköautolatausvalmiudella (sisältäen kaapeloinnin joka autopaikalle, latausasema on mahdollista tilata lisähintaan).

Autohallista pääsee kätevästi hissillä kotikerrokseen.
Autohallipaikan myyntihinta on 6.870 ja velaton hinta 22.900. Joustava vuokratontti tuo liikkumavaraa uuden kodin hankintaan!
Oulun Piirto rakennetaan joustavalle vuokratontille eli pääset halutessasi uuteen kotiin pienemmällä pääomalla. Asunnon ostaja voi itse päättää, lunastaako tontin heti vai ehkä myöhemmin itselle sopivampana aikana. Sen aikaa tontin vuokraa maksetaan tontinvuokravastikkeena kuukausittain. Tontin vuokravastike ei lyhennä tontin lunastushintaa. Jos taas maksat huoneistokohtaisen osuutesi tontista pois, vapaudut maksamasta tontinvuokraa. Tontivuokravastike ja tontin lunastushinta on sidottu elinkustannusindeksiin. Arvioitu tonttivastike valmistumisajankohtana on 2,70/m2
Jos asunnon ostaja ei lunasta tonttia , tulee hänen maksaa tontinvuokravastiketta kuukausittain,tontin vuokravastike ei pienennä lunastushintaa.Tontin lunastusosuus: 28710 euroa omaksi.

Esittelyt

  • 03.10.2022 17:00 - 17:30

Perustiedot

Kohdenumero 20432268
Sijainti Kempeleenkuja 6
Kohdetyyppi kerrostalo
Huoneistoselitelmä 2h+kt+s+lasitettu parveke (3krs.)
Asuinpinta-ala 43.5 m2
Kerros / kerroksia 3 / 8
Myyntihinta 52 210 €
Velaton hinta 168 900 €

Tontti ja kaavoitus

Tontin omistus valinnainen vuokratontti
Lisätietoa kaavoituksesta Asemakaava

Rakennukset

Asuinpinta-ala 43.5 m2
Muut tilat 0 m2
Kokonaispinta-ala 43.5 m2
Lämmitysjärjestelmä kaukolämpö
Rakennusmateriaali betoni

Kunto ja varustus

Keittiön lattiamateriaali vinyyli
Keittiön seinämateriaali maalattu
Keittiön työtasot laminaatti
Liesi induktio
Jääkaappi ja pakastin jääkaappi/pakastin
Keittiön muu varustus mikroaaltouuni, astianpesukone, liesituuletin / hormi
Kylpyhuoneen lattiamateriaali laatta
Kylpyhuoneen seinämateriaali kaakeli
Saunan lattiamateriaali laatta
Saunan seinämateriaali puu
Oleskelutilojen lattiamateriaali vinyyli
Oleskelutilojen seinämateriaali maalattu
Muut säilytystilat kellarikomero
Yleiskunto uusi

Kustannukset ja rasitukset

Velaton hinta 168 900 €
Velaton hinta / m2 3 882.76 € /m2
Myynti hinta 52 210 €
Myynti hinta / m2 1 200.23 € /m2
Hoitovastike 128 € /kk
Rahoitusvastike 98 € /kk
Yhtiövastike yhteensä 226 € /kk
Muut maksut Vesimaksu: 20.00 Oma mittari Tontin lunastusosuus: 28710 euora omaksi. Tonttivuokra 116,58/ kk. Asunnon ostaja voi valita, lunastaako tonttiosuuden omaksi talon valmistumisen yhteydessä vai lunastaako tontin myöhemmin, kerran vuodessa ennalta määrättynä ajankohtana. Jos asunnon ostaja ei lunasta tonttia, tulee hänen maksaa tonttinvuokravastiketta kuukausittain, tonttinvuokravastike ei pienennä tontinlunastushintaa. Tonttinvuokravastike ja tontinlunastushinta on sidottu elinkustannusindeksiin. Pääomavastike kun lyhennykset alkavat 584 euroa.

Sijainti kartalla