5h+k+s (oma tontti) Värekuja 21 , 90520 Oulu, 560 967 €

Elämä kuin lomaa. Meri-Villoissa se on mahdollista Ranta-Toppilaan, esteettömiin merimaisemiin rakentuu 12 ylellistä ja sykähdyttävää villaa omalle tontille.Voisiko yksi näistä olla uusi unelmiesi koti?
Tee tonttivaraus 17.09.2023 mennessä, saat yläkerran terassille pihasaunan arvo 17 200 euroa.
Tontinhinta on 101 967 euroa,joka sisältyy koko kauppasummaan,
mutta maksat varainsiirtoveroa vain tonttihinnasta, joka on 4078 euroa! Myös muita tonttivaihtoehtoja on vielä jäljellä, kysy lisää!

Villa hemmottelee omistajaansa taidokkaalla arkkitehtuurillaan. Hiottu estetiikka ja arjen käytännöllisyys kulkevat käsi kädessä. Kodissa nautitaan elämästä niin sisällä kuin ulkona. Koti lämpeää maalämmöllä, jopa aurinkopaneeleille on varaus. Upea tammiviilukeittiö laadukkaine kodinkoneineen houkuttelee yhteisiin ruoanlaittohetkiin.
Säilytys- ja työskentelytilaa on oikein hienosti. Ruokailutila sijoittuu keittiön ja olohuoneen väliin. Nämä kolme tilaa yhdessä muodostavat mitä kutsuvimman tilan.
Kokonaisuus kylpee valossa ja ikkunoista aukeaa vangitseva merimaisema. Lämpimään vuodenaikaan hulppeat terassitilat pergoloineen kolminkertaistavat jo ennestään avarien oleskelualueiden koon.

Kattoterassisauna, ulkoporeallas ja kesäkeittiö ovat optioita, jotka voit teettää lisätöinä.
Makuuhuoneita kodissa on neljä, kolme alhaalla ja yksi ylhäällä. Päämakuuhuone sijoittuu alakertaan ja sen yhteydessä on oma vaatehuone ja kaunis kylpyhuone. Alhaalla on myös kaksi muuta makuuhuonetta. Kaikista alakerran makuuhuoneista avautuu näkymät merelle. Miten ihana tapa herätä aamulla! Yläkerran makuuhuone soveltuu hienosti työ- tai vierashuonekäyttöön. Kodinhoitotilat ovat ihanan isot.

Tilaa on upeasti pyykkihuollolle, muille kotiaskareille ja vaikkapa arkieteiskäyttöön. Kodinhoitohuoneeseen on käynti sekä sisätiloista että autotallin puolelta. Kylpy- ja saunatiloissa on rentouttavaa spa-henkeä ja vilvoittelemaan pääset suoraan pukutilasta. Erillisiä wc-tiloja kodissa on kaksi, yksi ylhäällä ja yksi alhaalla. Säilytystilaa kodissa on hienosti – runsaasti kaapistoja, päämakuuhuoneen yhteydessä vaatehuone, tilava porrasvarasto ja kaksi ulkovarastoa.
Sähköauton latausasemalle on varaus.
Kotiin kuljetaan sähkötoimisesta portista. Piha jatkaa kodin ylellistä linjaa laatoituksineen ja istutuksineen. Kokonaisuus on viimeistelty ja pienintä yksityiskohtaa myöten harkittu.

Meri-Villat rakentuvat Ranta-Toppilan parhaalle paikalle. Eturivin kodit tarjoavat mahdollisuuden nauttia vuodenaikojen mukaan vaihtuvista merimaisemista, ensiluokkaisesta suunnittelusta ja tinkimättömästä toteutuksesta. Veneen omistajat voivat jopa napata itselleen venepaikan kotinsa edustalta. Täällä elämä todellakin on kuin lomaa. Pyydä yksityisesittely kohteeseen ja suunnitellaan arkkitehdin kanssa tästä elämäsi koti. Tämä talo on laskettu Talopaketti 5 (142 m2) tontille Värekuja 15
Talot voidaan toteuttaa myös pienempänä tai isompina kokoina ja muille tonteille alueen tonteille Värekujalla . Voit käydä tutustumassa Meri Villojen omaan sivustoon www.merivillat.fi tai laita sähköposti pekka.arbelius@arbeliuslkv.fi ja pyydä rakennustapaselostus sekä talopakettien koot.

Esittelyt

Perustiedot

Kohdenumero 20051713
Sijainti Värekuja 21
Kohdetyyppi omakotitalo
Huoneistoselitelmä 5h+k+s (oma tontti)
Asuinpinta-ala 142 m2
Kerros / kerroksia 1 / 2
Myyntihinta 560 967 €
Velaton hinta 560 967 €
Vapautuu 2024

Tontti ja kaavoitus

Tontin omistus oma
Lisätietoa kaavoituksesta Asemakaava
Tontin pinta-ala 464 m2

Rakennukset

Asuinpinta-ala 142 m2
Muut tilat 64 m2
Kokonaispinta-ala 206 m2
Lämmitysjärjestelmä maalämpö
Vesijohtojärjestelmä kunnan
Viemäröinti kunnan
Rakennusmateriaali puu
Katto harjakatto

Kunto ja varustus

Keittiön lattiamateriaali parketti
Keittiön seinämateriaali maalattu
Keittiön työtasot kivi
Liesi induktio, erillisuuni
Jääkaappi ja pakastin jääkaappi, pakastin
Keittiön muu varustus liesituuletin / hormi
Kylpyhuoneen lattiamateriaali laatta
Kylpyhuoneen seinämateriaali kaakeli
Saunan lattiamateriaali laatta
Saunan seinämateriaali puu
WC:n lattiamateriaali laatta
WC:n seinämateriaali kaakeli
Oleskelutilojen lattiamateriaali parketti
Oleskelutilojen seinämateriaali maalattu
Muut säilytystilat ulkovarasto, muu erillinen varasto
Yleiskunto uusi

Kustannukset ja rasitukset

Velaton hinta 560 967 €
Velaton hinta / m2 3 950.47 € /m2
Myynti hinta 560 967 €
Myynti hinta / m2 3 950.47 € /m2
Muut maksut Varainsiirtovero menee vain tontin hinnasta on 3200 euroa!