4h+k+khh+s+varasto. Torvikuja 4 A 8, 90670 Oulu

Rs-valmius saatu! Nyt varaamaan niin päästään kaupoille syys-lokakussa, kun varausaste täyttyy! Asunto Oy Oulun Soittotorvi toivottaa uudet asukkaat tervetulleiksi Hiukkavaaraan! Halutulta alueelta Oulun Hiukkavaarasta on nyt varattavissa yksitasoinen koti Asunto… Lue lisää »

4h+k+khh+s+varasto. Torvikuja 4 A 4, 90670 Oulu

Rs-valmius saatu! Nyt varaamaan niin päästään kaupoille syys-lokakussa, kun varausaste täyttyy! Asunto Oy Oulun Soittotorvi toivottaa uudet asukkaat tervetulleiksi Hiukkavaaraan! Halutulta alueelta Oulun Hiukkavaarasta on nyt varattavissa yksitasoinen koti Asunto… Lue lisää »

4h+k+khh+s+varasto. Torvikuja 4 A 10, 90670 Oulu

Työt käynnistyvät kohta, RS valmius saatu, nyt varaamaan niin saadaan varausaste täyteen ja päästään kaupantekoon, rakentaja Sikla Tilat Oy. Asunto Oy Oulun Soittotorvi toivottaa uudet asukkaat tervetulleiksi Hiukkavaaraan! Halutulta alueelta… Lue lisää »

4h+k+khh+s+varasto. Torvikuja 4 A 7, 90670 Oulu

Rs-valmius saatu! Nyt varaamaan, niin päästään kaupoille syys-lokakussa, kun varausaste täyttyy! Rakentaja Sikla Tilat Oy. Asunto Oy Oulun Soittotorvi toivottaa uudet asukkaat tervetulleiksi Hiukkavaaraan! Halutulta alueelta Oulun Hiukkavaarasta on nyt… Lue lisää »

3h+k+kph+wc+khh+var+ak Kursutie 7 B , 90230 Oulu

Oulun halutuimmalta alueelta, Värtön kaupunginosasta myydään erillistalo omalla tontilla. Nämä Arkkitehti Tapani Takkusen suunnittelemat kauniit kodit sijaitsevat Värtön kauniissa jokimiljöössä. Tontti rajautuu Värtönpuistoon ja lähialueella sijaitsee huikeat ulkoilureitit oulujoen varressa.… Lue lisää »

3h+k+s+autokatos Tarmontie 33 A 2 , 90530 Oulu

Huippupaikkalla oleva tyylikäs erillistalo omallla puistoon rajoittuvalla tontilla. Talo on valmistunut 2005. Tässä koti halutullta alueelta läheltä kaupungin palveluja. 3h+k+s+autokatos 75 m2 Talon edessä autokatos joka sisältyy kauppahintaan. Kohde myydään… Lue lisää »

4h+k+khh+s+varasto. Torvikuja 4 A 5, 90670 Oulu

Rs-valmius saatu! Nyt varaamaan, niin päästään kaupoille syys-lokakussa, kun varausaste täyttyy!, Sikla Tilat Oy toteuttaaa Asunto Oy Oulun Soittotorven ja toivottaa uudet asukkaat tervetulleiksi Hiukkavaaraan! Halutulta alueelta Oulun Hiukkavaarasta on… Lue lisää »

4h+k+khh+s+varasto. Torvikuja 4 A 2, 90670 Oulu

Rs-valmius saatu! Nyt varaamaan, niin päästään kaupoille syys-lokakussa, kun varausaste täyttyy.,Rakentaja Sikla Tilat Oy. Asunto Oy Oulun Soittotorvi toivottaa uudet asukkaat tervetulleiksi Hiukkavaaraan! Halutulta alueelta Oulun Hiukkavaarasta on nyt varattavissa… Lue lisää »

4h+k+khh+s+varasto. Torvikuja 4 A 1, 90670 Oulu

Työt käynnistyvät elokuussa, rakentaja toimii Sikla Tilat Oy. Asunto Oy Oulun Soittotorvi toivottaa uudet asukkaat tervetulleiksi Hiukkavaaraan! Halutulta alueelta Oulun Hiukkavaarasta on nyt varattavissa yksitasoinen koti Asunto Oy Oulun Soittotorven… Lue lisää »