K21

Arjesta poikkeavaa asumista Toppilansalmessa.

Oulun Sepänportti

Asunto Oy Oulun Sepänportti on viisikerroksinen moderni
kerrostalo, joka yhdistelee julkisivuissaan tyylikkäästi tummaa ja vaaleaa tiiltä. Parhaaseen energialuokkaan kuuluva uusi yhtiö nousee omalle suojaiselle tontilleen Peabin aiemmin rakentamien kerrostalojen seuraan Oulun keskustan kulmille.

Oulun Terassitalot

Tervetuloa Vaakunarantaan, Oulun arvostetuimpaan asuinalueeseen, joka tarjoaa ylellistä ja tyylikästä asumista upealla jokirantapaikalla. Vaakunaranta hurmaa upealla sijainnillaan, josta avautuu henkeäsalpaavia maisemia joelle. Täällä asuminen on kuin jokapäiväinen loma, jossa voit nauttia kauniista luonnonmaisemista aina kotiovellesi asti.

Veneenveistäjän Felix

Rivitaloyhtiö As Oulun Veneenveistäjän Felix rakennetaan osoitteeseen Pateniemenranta 19, Oulu. Asunto-osakeyhtiössä on 27 huoneistoa.

Oulun Sepänpiha

As Oy Oulun Sepänpiha rakennettu yhtiön omistamalle tontille Limingantullin Mestarikortteliin vain parin kilometrin etäisyydelle Oulun kauppatorista. Kuusikerroksinen Sepänpiha on kunnolla rakennettu ja hyvin varustettu moderni talo. Julkisivun tiilet muurataan paikan päällä ja lattialämmitys jakaa lämmön energiatehokkaasti sekä miellyttävästi. Unohda remonttihuolet ja muuta aivan uuteen kotiin! 

As Oy Oulun Piirto

Uusi koteja Limingantullin lähelle Heinäpäätä Valjaspuiston kortteliin valmistuu 4/2023 54 upeaa kotia 8 kerrokseen.