2h+k+s+parveke Siilotie 27 A 7, 90520 Oulu

Loistavalla paikalla Oulun Toppilansalmen rannalla sijaitseva arkkitehti Pave Mikkosen suunnittelema moderni ja tyylikäs kaksio etsii uutta omistajaa. Olisiko tässä sinulle tuleva koti? Asunnosta kauniit näkymät Toppilansalmelle,jonka varrella kulkee rantabulevardi Oulun… Lue lisää »

2h+kk+s Rautatienkatu 72 A 8, 90400 Oulu

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan saunalliseen kaksioon, joka sijaitsee erinomaisella paikalla ja on omalla tontilla. Tämä 2krs. huoneisto tarjoaa ihanteellisen kodin niin ensiasunnon ostajille kuin pienelle perheelle. Keittiössä jääkaappi/pakastin on uusittu… Lue lisää »

2h+kt+s+lasitettu parveke Sairaanlanrinne 2 A 26, 90220 Oulu

Tervetuloa tutustumaan vuonna 2023 valmistuneeseen 4krs.kauniiseen ja tyylikkääseen kotiin Sairaalanrinteelle aivan kastellin kupeeseen lähellä kaikkia palveluita! Tässä valoisassa ja avarassa kodissa nautit korkeatasoisesta asumisesta. Omassa saunassa voit rentoutua päivän päätteeksi.… Lue lisää »

5h+k+kh+las.parveke Kaislatie 3 Q 12, 90150 Oulu

Tässä peruskuntoinen 2 kerrroksen huoneisto, mutta potentiaalia pursuava koti Lintulan idyllisessä ympäristössä. Alkuperäiskuntoinen kylpyhuone ja keittiö, tarjoten mahdollisuuden luoda juuri sellainen koti kuin mielessäsi olet. Vuonna 2023 on huoneiston seinät… Lue lisää »

3h+k+s+las.parveke Siilotie 2 E 2, 90520 Oulu

Asunto Oy Oulun K21 ei ole ainoastaan asuinrakennus, vaan se edustaa modernin kaupunkielämän monipuolisuutta. Tämä hybridirakennus yhdistää laadukkaan asumisen ja monipuoliset palvelut tarjoten kaiken tarvittavan yhden katon alla. Asunto Oy… Lue lisää »

3h+k+khh+s+las.parveke Mallastie 24 A 6, 90520 Oulu

Arvostetussa Toppilansalmessa – Kaunis 2-kerroksinen huoneisto odottaa uusia asukkaita! Vaalea upea keittiö, kodinkoneineen. Tilava lasitettu parveke ilta-aurinkon suuntaan. Kaksi wc-tilaa, lisäämässä asumismukavuutta. Vaatehuollolle on erillinen khh, joka on harvinaista tämän… Lue lisää »

5h+k+s+las.parveke Siilotie 2 E 11, 90520 Oulu

Upea loft huoneisto 5krs ja 6krs. Asunto Oy Oulun K21 ei ole ainoastaan asuinrakennus, vaan se edustaa modernin kaupunkielämän monipuolisuutta. Tämä hybridirakennus yhdistää laadukkaan asumisen ja monipuoliset palvelut tarjoten kaiken… Lue lisää »