1krs,keittiö,ruokailut.,oloh,kirjastoh.,arkieteinen,puoliläm.terassi,2krs:ylähalli,lounge, 4mh,2x kh,2xparveke,kattoterassi, kellarikrs.:kylpyläosasto,viihedetila,khh,ph,s,2xvar. Lehtoranta 4 , 90500 Oulu, 1 790 000 €

Uniikki arvotalo Oulujoen varressa lähellä keskustaa Lehtorannassa! Nurkkatontti esteettömällä Oulujoki näkymällä ja uimarannan puistoa vasten.

Arkkitehti Esa Koivuniemen alunperin suunnittelema täysbetonitalo, mikä on uudelleen rakennettu tinkimättömällä laadulla 2023-24 arkkitehti Pave Mikkosen suunnitelmien mukaisesti.
Talo on sisäpintoja ja asennuksia vaille pääosin valmis. Projektista on täydellinen dokumentaatio ja suunnitteluaineisto. Kohde voidaan myydä valmiina nykyisillä suunnitelmilla tai ostaja voi halutessaan vaikuttaa lopputulokseen.

Alkuperäinen talo on purettu betonirungolle (ulkotyöt tehty sääsuojan sisässä). Ulkokuori ja yläpohja on eristetty energiatehokkaaksi (ml. kellarin ulkopuolinen eristys) ja taloon on rakennettu uusi harjakatto. Salaojitus ja viemäröinnit on uusittu (ml. erillinen hulevesijärjestelmä). Julkisivut on rapattu ja näkyvät pellitykset tehty kuparilla. Ikkuna-aukkoja suurennettu ja ikkunat sekä ovet pääosin uusittu (olevat kunnostettu). Autotallissa uusi leveä nosto-ovi automaatiolla. Uusi iso kattoterassi puistoon päin, missä poreamme varaus.
Uusi energiatehokas ilmanvaihto, käyttövesiputket ja vesikalusteet. Uusittu kaukolämpö ja uusi lattialämmitys sekä jäähdytys ilmalämpöpumpuilla (maalämpö ja aurinkosähkö varaukset). Täysin uusittu sähköistys taloautomaatiolla. Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota äänieristykseen.

Lattiamateriaalit laadukasta parkettia ja isoa laattaa (makuuhuoneissa osin tekstiililaattaa). Sisäseinät maalattua betonia tai tammiviilua. Sisäkatot akustiikkapaneelia, missä integroitu talotekniikka ja LED valaistus. Kiintokalusteet arkkitehdin suunnittelemia ja puusepän valmistamia. Keittiön kalusteet Mielen kodinkoneilla.

Esittelyt

Perustiedot

Kohdenumero 21331067
Sijainti Lehtoranta 4
Kohdetyyppi omakotitalo
Huoneistoselitelmä 1krs,keittiö,ruokailut.,oloh,kirjastoh.,arkieteinen,puoliläm.terassi,2krs:ylähalli,lounge, 4mh,2x kh,2xparveke,kattoterassi, kellarikrs.:kylpyläosasto,viihedetila,khh,ph,s,2xvar.
Asuinpinta-ala 187.5 m2
Kerros / kerroksia 1 / 3
Myyntihinta 1 790 000 €
Velaton hinta 1 790 000 €
Vapautuu 3 kk kaupoista

Tontti ja kaavoitus

Tontin omistus vuokrattu
Lisätietoa kaavoituksesta Asemakaava
Tontin pinta-ala 472 m2

Rakennukset

Asuinpinta-ala 187.5 m2
Muut tilat 98 m2
Kokonaispinta-ala 285.5 m2
Lämmitysjärjestelmä uusi
Vesijohtojärjestelmä kunnan
Viemäröinti kunnan
Katon kunto uusi
Rakennusmateriaali betoni
Katto Harjakatto
Kate huopa

Kunto ja varustus

Keittiön lattiamateriaali laatta, parketti
Keittiön seinämateriaali maalattu, muu
Keittiön työtasot kivi
Liesi muu, induktio
Jääkaappi ja pakastin jääkaappi, pakastin
Keittiön muu varustus liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone
Kylpyhuoneen lattiamateriaali laatta
Kylpyhuoneen seinämateriaali kaakeli
Saunan lattiamateriaali laatta
Saunan seinämateriaali puu
WC:n lattiamateriaali laatta
WC:n seinämateriaali kaakeli
Oleskelutilojen kuvaus vesikiertoinen lattilämmitys
Oleskelutilojen lattiamateriaali parketti
Oleskelutilojen seinämateriaali maalattu, muu
Muut säilytystilat muu erillinen varasto
Tehdyt remontit Kaikki pinnat on rungosta asti on uudet, kaikki tekniikka on uusittu: viemärit,salaojat,lämmitys,käyttövesi,ilmanvaihto,ikkunat,savuhormi. Korjatut kohdat täyttävät tämän päivän määräykset.Talo on energia tehokas.
Yleiskunto hyvä
Takantyyppi takka

Kustannukset ja rasitukset

Velaton hinta 1 790 000 €
Velaton hinta / m2 9 546.67 € /m2
Myynti hinta 1 790 000 €
Myynti hinta / m2 9 546.67 € /m2