2h+kt+las.parveke Kempeleenkuja 6 A 3, 90400 Oulu, 162 400 €

Tässä 1 krs.huoneistossa on puistonäkymä!
Erittäin toimiva pohjaratkaisu, jossa on tilava olohuone/keittiö yhdistelmä.
Kaikki on lähellä, palveluista erilaisiin liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksiin.

Läheisten puistojen ansiosta luonnosta pääsee nauttimaan jopa lähellä kaupungin keskustaa. Piirron vierestä löytyy kattava valikoima liikuntamahdollisuuksia, ihan naapurissa on tien toisella puolella Liikuntakeskus Hukka ja kotipihasta on helppo lähteä lenkille tai pyöräilemään.. Valjaspuistosta kaupungin ydinkeskustaan on vain reilu kilometrin matka, yliopistolle on matkaa pyörällä noin puoli tuntia ja myös bussiyhteydet toimivat loistavasti. Lähin bussipysäkki sijaitsee kadun toisella puolella.

Oulun Piirron asunnoissa kaupunkielämä pääsee kukoistukseensa. Huolellisesti suunnitelluissa asunnoissa asuminen on helppoa ja huoletonta käytännöllisen pohjaratkaisun ansiosta. Myös viihtyisyyteen on panostettu, sillä sisustusmateriaalit ja kalusteet ovat laadukkaita ja reilun kokoiselta, lasitetulta parvekkeelta on mukavaa ihailla kaupungin maisemia. Näkymä avautuu joko korttelin sisäpihalle,
Ympäristöystävällistä asumista upouudessa kerrostalokodissa! Asuinhuoneistoissa on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä. Talossa on katolla aurinkosähköpaneeleita, joiden tuottama energia käytetään kiinteistön sähkönkulutukseen. Autopaikat sijaitsevat korttelin yhteisessä autohallissa ja ne myydään erillisinä osakkeina. Kaikki autopaikat varustetaan sähköautolatausvalmiudella (sisältäen kaapeloinnin joka autopaikalle, latausasema on mahdollista tilata lisähintaan).

Autohallista pääsee kätevästi hissillä kotikerrokseen.
Autohallipaikan myyntihinta on 6.870, yhtiölaina 16.030 ja velaton hinta 22.900. Joustava vuokratontti tuo liikkumavaraa uuden kodin hankintaan!
Tontin vuokravastike ei lyhennä tontin lunastushintaa. Jos taas maksat huoneistokohtaisen osuutesi tontista pois, vapaudut maksamasta tontinvuokraa. Tontinvuokravastike ja tontin lunastushinta on sidottu elinkustannusindeksiin. Arvioitu tonttivastike on 2,95m2.

Esittelyt

Perustiedot

Kohdenumero 20308396
Sijainti Kempeleenkuja 6
Kohdetyyppi kerrostalo
Huoneistoselitelmä 2h+kt+las.parveke
Asuinpinta-ala 45.5 m2
Kerros / kerroksia 1 / 8
Myyntihinta 48 720 €
Velaton hinta 162 400 €

Tontti ja kaavoitus

Tontin omistus valinnainen vuokratontti
Lisätietoa kaavoituksesta Asemakaava

Rakennukset

Asuinpinta-ala 45.5 m2
Muut tilat 0 m2
Kokonaispinta-ala 45.5 m2
Lämmitysjärjestelmä kaukolämpö
Rakennusmateriaali betoni

Kunto ja varustus

Keittiön lattiamateriaali parketti
Liesi induktio
Jääkaappi ja pakastin jääkaappi/pakastin
Keittiön muu varustus mikroaaltouuni, astianpesukone, liesituuletin / hormi
Kylpyhuoneen lattiamateriaali laatta
Kylpyhuoneen seinämateriaali kaakeli
Oleskelutilojen lattiamateriaali parketti
Oleskelutilojen seinämateriaali maalattu
Muut säilytystilat kellarikomero
Yleiskunto uusi

Kustannukset ja rasitukset

Velaton hinta 162 400 €
Velaton hinta / m2 3 569.23 € /m2
Myynti hinta 48 720 €
Myynti hinta / m2 1 070.77 € /m2
Hoitovastike 134 € /kk
Rahoitusvastike 470 € /kk
Yhtiövastike yhteensä 604 € /kk
Muut maksut Tontin lunastusosuus: n. 30.748,28 30.09.2024 euroa omaksi. Tonttivuokra 134,23€ / kk. Asunnon ostaja voi valita, lunastaako tonttiosuuden omaksi talon valmistumisen yhteydessä vai lunastaako tontin myöhemmin, kerran vuodessa ennalta määrättynä ajankohtana. Jos asunnon ostaja ei lunasta tonttia, tulee hänen maksaa tonttinvuokravastiketta kuukausittain, tonttinvuokravastike ei pienennä tontinlunastushintaa. Tonttinvuokravastike ja tontinlunastushinta on sidottu elinkustannusindeksiin. Yhtiölainan laina-aika on rakennusaika + 22 vuotta (arvio laina-ajasta; 01.01.2022 - 30.12.2045). Rakennusaika ja noin kaksi ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lainaa lyhennetään puolivuosittain tasalyhennyksin. Yhtiö alkaa kuitenkin kerätä osakkailta pääomavastiketta ly- hennyksen osalta puolta vuotta ennen ensimmäisen lyhennyserän erääntymistä yhtiölle. Yhtiön pääomavastikkeet suoritetaan yhtiöjärjestyksen mukaisesti, käyttäen perusteena yhtiöjär- jestyksen mukaisia jyvitettyjä osakelukumääriä. Taloussuunnitelmassa on huomioitu ainoastaan koron osuus pääomavastikkeesta, taloussuunnitelma on laadittu vuodelle 2024 ja ensimmäinen lyhennys erääntyy yhtiölle maksettavaksi vuonna 2025 (lyhennyksen kerääminen osakkailta alkaa jo vuoden 2024 puolella). Pääomavastikearviot: Pääomavastikearvio, korko Pääomavastikearvio, lyhennys Pääomavastikearvio, korko + lyhennys 0,27 € / jyvitetty osake / kk 1,33 € / jyvitetty osake / kk 1,60 € / jyvitetty osake / kk Korko on sidottu Euribor 12 kk korkoon ja se muuttuu Euribor -koron muutosta vastaavasti sinä päivänä, jona Euribor -koron muutos tulee voimaan. Velan korko muodostuu kyseisestä korosta ja +1,0 %:n marginaalista. Jos Euribor -koron noteeraus on negatiivinen, viitekoron arvona käytetään nollaa. Pankilla on oikeus tarkistaa velasta perittävää lainan korkomarginaalia. Ensimmäinen tarkastus- mahdollisuus Aktia Pankilla on aikaisintaan kolmen vuoden kuluttua ensimmäisen erän nostamisesta sekä sen jälkeen kolmen vuoden välein.