3h+k++kph+s+las.parveke Vaakunakyläntie 12 A 11, 90510 Oulu, 578 000 €

As Oy Oulun Terassitalot rakennetaan Oulun Asuntomessualueelle, kortteliin 44. Vaakunakyläntie 12, 90510 Oulu. Tässä A11 huoneistossa on lasitettua parveketta 34 m² ja terassia 49 m² upeilla vesi näköaloilla. Huoneisto on ainutlaatuinen loft-huoneisto.

Kauniin Oulujoen suistomaisemaa siivittämät asunnot tulevat viiteen kerrokseen. Talojen porrasmainen muoto mahdollistaa päädyissä oleville asunnoille asuinneliöiden lisäksi myös hulppeat kattoterassit. Asuntojen koot vaihtelevat suurista kaksioista isompiin perheasuntoihin ja jopa 147 m2 huoneistoon, jossa lisänä lähes samankokoinen terassi! Asuntoja on myös kahdessa kerroksessa Loft -tyylisesti, jolloin maiseman saa asuntoihin molemmissa kerroksissa! Kohteen suunnittelijana toimii oululainen Pave Arkkitehdit Oy.

Taloyhtiön katolle asennetaan aurinkopaneelit, jotka tuottavat taloyhtiön tarvitsemaa sähköenergiaa.

Taloyhtiössä on otettu huomioon yhteisöllinen asuminen ja viihtyvyys. Kansipihalle tulee muun muassa oma grillauspaikka ja pihasauna isoine lasitettuine terasseineen, jota voit käyttää esimerkiksi juhlatilana tai vaikka taloyhtiön kokouspaikkana. Messualueen palvelutarjonta tulee myös täydentämään kaupunkilaista elämäntyyliä.
Kohteen ennakkomarkkinointikuvat ovat suunnittelun havainne- ja fiiliskuvia, yksityiskohdat eivät välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Lopulliset kuvat vahvistuvat kaupantekoon mennessä. Kohteen suunnittelu on vielä käynnissä.

Talon ensimmäiseen kerrokseen tulee parkkihalli ja asuntojen huoneistokohtaiset varastot. Parkkihallin lisäksi autopaikkoja voi ostaa korttelin yhteisparkkihallista. Koska parkkihalli sijaitsee pihakannen alla, sieltä pääsee suoraan kulkemaan rakennuksen rappukäytävään ja aina omaan kotiin asti. Hallin varustelu on suunniteltu sähköauton latausjärjestelmälle sopivaksi. Polkupyörille tulee oma huoltopaikka pyöräpaikkojen läheisyyteen. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat myös muutamat lisävarastot, jotka myydään erillisinä osakkeina.

A11 huoneisto sijaitsee kahdessa kerroksessa rakennuksen eteläpäässä ja siinä on asuinneliöiden lisäksi yläkerrassa ja alakerrassa parveke ja terassitilaa.

Käytössämme on myös 3D-aineisto kohteesta, voitte varata ajan toimistollemme, jossa voimme käydä mallinnusta ja pohjaratkaisuja tarkemmin läpi.
Ota yhteys pekka.arbelius@arbeliuslkv.fi tai soita 0405550500 varaa unelmiesi asunto!

Esittelyt

Perustiedot

Kohdenumero 20265323
Sijainti Vaakunakyläntie 12
Kohdetyyppi kerrostalo
Huoneistoselitelmä 3h+k++kph+s+las.parveke
Asuinpinta-ala 79 m2
Kerros / kerroksia 1 / 5
Myyntihinta 346 800 €
Velaton hinta 578 000 €
Vapautuu 2025

Tontti ja kaavoitus

Tontin omistus vuokrattu
Lisätietoa kaavoituksesta Asemakaava

Rakennukset

Asuinpinta-ala 79 m2
Muut tilat 0 m2
Kokonaispinta-ala 79 m2
Lämmitysjärjestelmä kaukolämpö
Rakennusmateriaali tiili

Kunto ja varustus

Keittiön lattiamateriaali parketti, vinyyli
Keittiön seinämateriaali maalattu
Keittiön työtasot laminaatti
Liesi induktio
Jääkaappi ja pakastin jääkaappi, pakastin
Keittiön muu varustus astianpesukone, liesituuletin / hormi
Kylpyhuoneen lattiamateriaali laatta
Kylpyhuoneen seinämateriaali kaakeli
Saunan lattiamateriaali laatta
Saunan seinämateriaali puu
WC:n lattiamateriaali laatta
WC:n seinämateriaali kaakeli
Oleskelutilojen lattiamateriaali parketti, vinyyli
Oleskelutilojen seinämateriaali maalattu
Muut säilytystilat kellarikomero
Yleiskunto uusi

Kustannukset ja rasitukset

Velaton hinta 578 000 €
Velaton hinta / m2 7 316.46 € /m2
Myynti hinta 346 800 €
Myynti hinta / m2 4 389.87 € /m2
Hoitovastike 382 € /kk
Yhtiövastike yhteensä 382 € /kk
Muut maksut Lisätietoa vastikeista :Vuokratontti Oulun kaupungilta sisältyy hoitovastikkeeseen. Rahoitusvastike tarkentuu suunnitelmien edetessä ja kun RS-Pankki valitaan.