3h+k+kph+s+las.terassi Vaakunakyläntie 12 A 7, 90510 Oulu, 485 000 €

As Oy Oulun Terassitalot rakennetaan Oulun Asuntomessualueelle, kortteliin 44. Vaakunakyläntie 12, 90510 Oulu. A7 huoneisto sijaitsee 2-kerroksessa, jossa on 7,5 m2 parveke upeilla näkymillä vesinäkymillä Hartaanselälle.

Kauniin Oulujoen suistomaisemaa siivittämät asunnot tulevat viiteen kerrokseen. Talojen porrasmainen muoto mahdollistaa päädyissä oleville asunnoille asuinneliöiden lisäksi myös hulppeat kattoterassit. Asuntojen koot vaihtelevat suurista kaksioista isompiin perheasuntoihin ja jopa 151 m2 huoneistoon, jossa lisänä lähes samankokoinen terassi! Asuntoja on myös kahdessa kerroksessa Loft -tyylisesti, jolloin maiseman saa asuntoihin molemmissa kerroksissa! Kohteen suunnittelijana toimii oululainen Pave Arkkitehdit Oy.

Taloyhtiön katolle asennetaan aurinkopaneelit, jotka tuottavat taloyhtiön tarvitsemaa sähköenergiaa.

Taloyhtiössä on otettu huomioon yhteisöllinen asuminen ja viihtyvyys. Kansipihalle tulee muun muassa oma grillauspaikka ja pihasauna isoine lasitettuine terasseineen, jota voit käyttää esimerkiksi juhlatilana tai vaikka taloyhtiön kokouspaikkana. Messualueen palvelutarjonta tulee myös täydentämään kaupunkilaista elämäntyyliä.
Kohteen ennakkomarkkinointikuvat ovat suunnittelun havainne- ja fiiliskuvia, yksityiskohdat eivät välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Lopulliset kuvat vahvistuvat kaupantekoon mennessä. Kohteen suunnittelu on vielä käynnissä.

Talon ensimmäiseen kerrokseen tulee parkkihalli ja asuntojen huoneistokohtaiset varastot. Parkkihallin lisäksi autopaikkoja voi ostaa korttelin yhteisparkkihallista. Koska parkkihalli sijaitsee pihakannen alla, sieltä pääsee suoraan kulkemaan rakennuksen rappukäytävään ja aina omaan kotiin asti. Hallin varustelu on suunniteltu sähköauton latausjärjestelmälle sopivaksi. Polkupyörille tulee oma huoltopaikka pyöräpaikkojen läheisyyteen. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat myös muutamat lisävarastot, jotka myydään erillisinä osakkeina.

Käytössämme on myös 3D-aineisto kohteesta, voitte varata ajan toimistollemme, jossa voimme käydä mallinnusta ja pohjaratkaisuja tarkemmin läpi. Varaamme oikeuden muuttaa ennakkomarkkinointiaineistoa ja varaamattomien huoneiden hinnastoa. Yhtiölaina tulee olemaan noin 50–60 % asunnon velattomasta hinnasta (hinnasto laskettu 60 % mukaisesti).
Korko ja rahoitusvastike tarkentuvat vielä, kun RS-pankki valitaan. Hoito – ja rahoitusvastike tarkennetaan taloussuunnitelmassa.

Varauksia otamme vastaan jo tässä vaiheessa. Varaussopimus perustuu asunto-osakeyhtiön ennakkomarkkinointiin. Varausmaksu on 2 % velattomasta hinnasta. Varaajalla ja myyjällä on oikeus varauksen voimassaoloaikana purkaa varaus. Tällöin rakennusliike sitoutuu palauttamaan varausmaksun korottomana varaajalle viipymättä. Varauksen purkamisesta ei ole muita seuraamuksia.
Ennakkomarkkinointikohteen tiedot ovat vielä alustavia ja lopulliset kaupan ehdot määräytyvät kauppakirjassa ja sen liitteissä.

Rakentamisen aloitus kun varausaste täyttyy, alustava arvio aloitukselle 2024 kevät . Ota yhteys pekka.arbelius@arbeliuslkv.fi tai soita 0405550500 ja varaa unelmiesi asunto!

Esittelyt

Perustiedot

Kohdenumero 20946906
Sijainti Vaakunakyläntie 12
Kohdetyyppi kerrostalo
Huoneistoselitelmä 3h+k+kph+s+las.terassi
Asuinpinta-ala 80 m2
Kerros / kerroksia 2 / 5
Myyntihinta 194 000 €
Velaton hinta 485 000 €
Vapautuu 2025

Tontti ja kaavoitus

Tontin omistus vuokrattu
Lisätietoa kaavoituksesta Asemakaava

Rakennukset

Asuinpinta-ala 80 m2
Muut tilat 7.5 m2
Kokonaispinta-ala 87.5 m2
Lämmitysjärjestelmä aurinkolämpö, kaukolämpö
Rakennusmateriaali tiili

Kunto ja varustus

Keittiön kuvaus Puustelli tai Topikeittiö
Keittiön seinämateriaali maalattu
Keittiön työtasot laminaatti
Liesi induktio
Jääkaappi ja pakastin jääkaappi, pakastin
Keittiön muu varustus liesituuletin / hormi
Kylpyhuoneen lattiamateriaali laatta
Kylpyhuoneen seinämateriaali kaakeli
Saunan lattiamateriaali laatta
Saunan seinämateriaali puu
WC:n lattiamateriaali laatta
WC:n seinämateriaali kaakeli
Oleskelutilojen kuvaus vinyyli tai parketti tarkentuu lähiaikoina
Oleskelutilojen lattiamateriaali parketti, vinyyli
Oleskelutilojen seinämateriaali maalattu
Muut säilytystilat kellarikomero
Yleiskunto uusi

Kustannukset ja rasitukset

Velaton hinta 485 000 €
Velaton hinta / m2 6 062.50 € /m2
Myynti hinta 194 000 €
Myynti hinta / m2 2 425.00 € /m2
Hoitovastike 385 € /kk
Yhtiövastike yhteensä 385 € /kk
Muut maksut Lisätietoa vastikeista :Vuokratontti Oulun kaupungilta sisältyy hoitovastikkeeseen. Rahoitusvastike tarkentuu suunnitelmien edetessä ja kun RS-Pankki valitaan.