3h+kt+s+las.parveke Siilotie 1 D 2, 90520 Oulu, 274 900 €

Helmi Toppilansalmen rannalla. Näkymät suoraan Toppilansalmelle isolta lasiteltulta länsiparvekeelta!

Tervetuloa Asunto Oy Oulun Satamanhelmeen! Möljän korttelin viimeiset kodit Toppilansalmen rantaan. Nämä viehättävät ja modernit rantatalot ovat kaikkea mitä olet uudelta kodilta ikinä toivonut. Valoisa ja tilava koti, upealla, kulttuurihistoriallisesti merkittävällä alueella on unelmien täyttymys.

Kolmekerroksiset rantatalot täydentävät Möljän korttelin valmiiksi. Loistava uutinen on, että näiden talojen ja Toppilansalmen väliin ei enää rakenneta, vaan välissä on ainoastaan puistoalue. Kortteli on suunniteltu asumisviihtyvyys, näkymät ja tietenkin suotuisat ilmansuunnat huomioiden.

Toppilansalmen alue on monipuolisten palvelujen, sujuvien pyörä- ja kävelyreittien kaupunginosa, jota kehitetään lisää tulevaisuudessa. Alueella on säilytetty joukko sataman aikaisia rakennuksia, jotka sulautuvat saumattomasti uuteen rakennuskantaan, muodostaen modernin satamakylän.

Täällä nautit merellisen alueen historiallisesti merkittävistä tarinoista, mutta ennen kaikkea mukavasta asumisesta. Palvelut ovat lähellä ja helposti saavutettavissa. Ruokakauppa, pitseria, apteekki ja kampaamo sijaitsevat puolen kilometrin päässä. Linja-autopysäkille on matkaa 300 metriä. Täällä liikkuminen onnistuu kätevästi pyöräillen. Kaikissa taloissa on lämmin pyörävarasto sekä pyörän huuhtelupaikka talon ensimmäisessä kerroksessa.

Modernissa ja uudessa kodissa on asuinmukavuus taattua. Tyylikkäät parkettilattiat, Puustellin keittiökalusteet ja AEG-kodinkoneet viimeistelevät modernin kokonaisuuden. Kodin saunassa on moderni pilarikiuas sekä lasiseinä. Asunnoissa on mukavuutta lisäävä vesikiertoinen lattialämmitys ja viilennysvaraus . Tässä asunnossa on moderni lasiliukuseinä joka mahdollistaa parvekkeen monipuolisen käytön ja lisää asumismukavuutta.

Lämpimästä autohallista löytyy autopaikkoja myös sähköautoille sekä moottoripyöräpaikkoja. Autohallista pääset suoraan hissillä kerroksiin. Noin puolet autopaikoista on varustettu hybridiauton latausmahdollisuudella ja sähköauton latausasemavarauksella. Pyöräilijöitä ilahduttaa sisätiloissa oleva lämmin pyörävarasto ja pyörän huuhtelupaikka.
Pähkinänkuoressa:
– Kolme 3-kerroksista kerrostaloa
– Asunnot 2h 39-51m2, 3h 60-76m2, 4h 83-109m2
– A-energialuokka
– Isommissa asunnoissa on suuret lasitetut parvekkeet ja lasiliukuseinät
– Viilennysvaraus asunnoissa
– Laadukkaat Puustellin keittiökalusteet, AEG-kodinkoneet, vinyylilattiat ja vesikiertoinen lattialämmitys
– Kaikissa taloissa on 1. kerroksessa pyöränhuuhtelupaikka ja pyöräpaikkoja lämpimässä pyörävarastossa
– Taloyhtiön autohallista on suora hissiyhteys kerroksiin
– Sähköautopaikkoja ja moottoripyöräpaikkoja
– Mahdollisuus ostaa lisää lämmintä varastotilaa 8-12m2 kellarikerroksesta
– Satamanhelmi valmistuu arviolta kesällä 2024

Esittelyt

Perustiedot

Kohdenumero 20991729
Sijainti Siilotie 1
Kohdetyyppi kerrostalo
Huoneistoselitelmä 3h+kt+s+las.parveke
Asuinpinta-ala 60 m2
Kerros / kerroksia 1 / 3
Myyntihinta 86 400 €
Velaton hinta 274 900 €

Tontti ja kaavoitus

Tontin omistus vuokrattu
Lisätietoa kaavoituksesta Asemakaava

Rakennukset

Asuinpinta-ala 60 m2
Muut tilat 0 m2
Kokonaispinta-ala 60 m2
Lämmitysjärjestelmä kaukolämpö
Rakennusmateriaali tiili, betoni

Kunto ja varustus

Keittiön kuvaus puustellin kalusteet
Keittiön lattiamateriaali parketti
Keittiön seinämateriaali maalattu
Keittiön työtasot laminaatti
Liesi induktio
Jääkaappi ja pakastin jää/viileäkaappi, jääkaappi, pakastin
Keittiön muu varustus liesituuletin / hormi
Kylpyhuoneen lattiamateriaali laatta
Kylpyhuoneen seinämateriaali kaakeli
Saunan lattiamateriaali laatta
Saunan seinämateriaali kaakeli
Oleskelutilojen lattiamateriaali parketti
Oleskelutilojen seinämateriaali maalattu
Muut säilytystilat kellarikomero
Yleiskunto uusi

Kustannukset ja rasitukset

Velaton hinta 274 900 €
Velaton hinta / m2 4 581.67 € /m2
Myynti hinta 86 400 €
Myynti hinta / m2 1 440.00 € /m2
Hoitovastike 300 € /kk
Rahoitusvastike 803 € /kk
Yhtiövastike yhteensä 1 103 € /kk
Muut maksut Yhtiölainan ehdot: Ilmoitetut rahoitusvastikkeet on laskettu 3,55 % kokonaiskorolla, joka perustuu taloussuunnitelman laatimishetken korkotasoon. Yhtiölaina on sidottu 12 kk Euribor-viitekorkoon + marginaali 0,95 %. Laina-aika on 25 vuotta + rakentamisaika. Valmistumisen jälkeen 2 ensimmäistä asumisvuotta on lyhennysvapaata, jolloin rahoitusvastikkeella katetaan vain lainan korko. Rahoitusvastiketta, jolla katetaan lainan korko ja lyhennys, aletaan periä noin puoli vuotta ennen ensimmäistä lainanlyhennystä, joka on arviolta keväällä 2027. Laina lyhenee tasalyhennyksin 23 vuoden ajan. Huoneiston rahoitusvastike on ilmoitettu kahden lyhennysvapaavuoden ajalta ja se on laskettu 3,55 % kokonaiskorolla. Kokonaiskorko perustuu taloussuunnitelman tekohetken korkotasoon ( 23.9.2022 12 kk Euribor 2,50 % + marginaali 0,95 % = kokonaiskorko). Yhtiölainan laina-aika on 25 vuotta, joista rakennusaika ja ensimmäiset kaksi vuotta ovat lyhennysvapaita. Lopullinen yhtiölainan korko määräytyy kulloisenkin tarkastusajankohdan korkotason mukaan. Hoito- ja rahoitusvastikkeet on arvioitu syyskuussa 2022. Lyhennysten alettua rahoitusvastike on n. 1244,10 EUR/kk. (Arvio on laskettu 3,55%:n korolla). Huom! Yhtiölainan viitekoron tarkistuspäivä on vuosittain, jolloin lainan todellinen kokonaiskorko määräytyy viitekoron korkonoteerauksen mukaan lisättynä marginaalilla. Viitekoron muutos vaikuttaa rahoitusvastikkeen suuruuteen. Ostajilla on myös mahdollisuus maksaa pois osuutensa yhtiön lainasta kuluitta valmistumisen yhteydessä, jolloin rahoitusvastiketta ei peritä.Rahoitusvastike on meidän hinnastoihin laskettu 3,55 % kokonaiskorolla. Kokonaiskorko perustuu taloussuunnitelman laatimishetken korkotasoarvioon: 23.9.2022 12 kk Euribor 2,50% + marginaali 0,95%. Teemme koron tarkistuksen hinnastoihin kun taloyhtiön laina nostetaan, arviolta syksyllä 2024. Sillä korolla lähtee sitten todennäköisesti hinnat, kun kohde valmistuu. 3,55%:n korolla laskettuna rahoitusvastikkeet D2 asunnossa on. Lyhennysvapaan aikana: 557,96€/kk Lyhennysten alettua (Syksy 2026): 1244,10€/kk Hoitovastike 300€/kk (5,0€/m2) Kohde on yhtiölainoitettu Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.