Myyn kaikenlaisia koteja ja kiinteistöjä. Toimin pääosin Oulun alueella. Nautin työstäni ja vastaan pienimpäänkin tiedusteluun nopeasti. Asuntonäytöt järjestän aikataulusi mukaan.

Kaikki tekoni ohjaavat yhteiseen päämäärään – asuntokauppaan. Välitän kaikkia asunto- ja kiinteistötyyppejä.

Teemme aina toimeksiantosopimuksen, jonka jälkeen analysoimme myytävän kohteen parhaat myyntivaltit. Teemme selkeän myyntisuunnitelman. Mietimme esittelytekstit huolella, koska jokainen koti on ainutlaatuinen, hoidan kiinteistönvälitystyön ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella, saat keskittyä omaan arkeesi. Meillä on käytössämme ammattivalokuvaaja sekä stailaamme asuntosi digitaalisesti tarvittaessa. Laaja asiakasverkosto ja kattavat myyntikanavat. Liikun jatkuvasti asiakkaiden parissa – kodit myydään ihmiseltä ihmiselle. Näkyvyys Etuovi portaalissa. Hallitsen sosiaalisen median kanavat. Omat nettisivumme ja lehtimainonta täydentävät pakettia. Kalevan näkyvä kokosivun lehtimainonta vain sinun omasta kohteestasi!

Välityspalkkio 2,9% (sis. alv. 24 %) kohteen velattomasta kauppahinnasta tai kohdekohtaisesti. Minipalkkio 2900 euroa (sis. alv.24%)